Hoewel Zundert een klein en gezellig dorpje is, kun je er toch leuk verdwalen.
Om te voorkomen dat je de start mist, of je auto niet meer terugvindt, helpen wij je graag op weg met een kaartje met belangrijke punten.

Scrol naar beneden voor de omleidingsroute.

Omleidingsroute

Op zaterdag 3 juni 2023 vindt de Van Goghloop Zundert plaats in de kom van Zundert. Als gevolg hiervan zal de Molenstraat vanaf ongeveer 15.00 uur afgesloten zijn voor het doorgaand verkeer. We gaan vanaf dan het doorgaand verkeer omleiden. Uiteraard zullen we hierbij publieksvriendelijk optreden. Vanaf 17.00 uur gaat ook de Manderslaan, Wildertsedijk (tussen Molenstraat en Manderslaan) en Meirseweg (tussen Molenstraat en Manderslaan) dicht. Ook worden dan afsluitingen geplaatst bij de aansluiting van de Markt, de Eikenlaan, de Prinsenstraat en de Leeuwerikstraat op de Wernhoutseweg. Deze afsluiting duurt tot ongeveer 22.00 uur.

De lopers starten bij de Markt, lopen dan door de Meirseweg naar de Manderslaan, over de Wildertsedijk terug naar de Molenstraat richting Wernhout, maken een draai voor de Leeuwerikstraat en lopen zo weer terug richting de Markt.

Wij zouden het prettig vinden als u uw auto NIET op de weg of stoep parkeert in de Manderslaan, Meirseweg (gedeelte tussen Bredaseweg en Manderslaan) en Wildertsedijk (gedeelte tussen Manderslaan en Molenstraat), zodat de lopers daar geen hinder van ondervinden.

De volgende omleidingroute is dan ingesteld:

Vanaf Breda: Beeklaan (randweg Zundert)-Rucphenseweg-Berkenring-Leeuwerikstraat
Naar Breda vice versa.

Dit is dezelfde omleidingsroute als van het bloemencorso.