Vast onderdeel op het programma van de Van Goghloop Zundert is de kinderloop. Deze kinderloop is voor de jeugd tot en met 12 jaar en heeft een afstand van 500 meter (t/m 6 jaar) of 1000 meter (7 t/m 12 jaar). Alle kinderen zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze kinderloop. Jonge en oudere kinderen, snelle en minder snelle, wie vaker loopt maar ook wie dat juist niet doet. Jonge lopers met een beperking zijn ook van harte welkom.

Verenigingen, scholen of stichtingen die minimaal 20 kinderen tegelijk inschrijven voor de kinderlopen, daarvan  mogen de kinderen gratis deelnemen, mits ze zich inschrijven via de voorinschrijvingen. Neem voordat de kinderen ingeschreven worden, contact op met de secretaris om dit te regelen: secretariaat@vangoghloopzundert.nl.

Kinderen die lid zijn van atletiekvereniging DJA mogen gratis meedoen aan de kinderlopen, mits ze zich inschrijven via de voorinschrijvingen. Op de dag zelf betalen ze het gewone inschrijfgeld.

 

IJsje, aardbeien en kortingsbon

Elk kind ontvangt na deelname een ijsje van Alfons IJscreaties, aardbeien van CLTV Zundert Hoogstraten én een kortingsbon voor speelboerderij Scherpenberg. Daarnaast is er een springkussen aanwezig om alle overgebleven energie kwijt te kunnen ;-).

Van Goghloop Zundert / CLTV Zundert T-shirt
Alle kinderen ontvangen daarnaast een mooi Van Goghloop Zundert / CLTV Zundert T-shirt dat ze aan kunnen doen tijdens de wedstrijd. Schrijf je vooraf in dan is je zoon/dochter gegarandeerd van een T-shirt, bij na-inschrijving zolang de voorraad strekt.

Prijzenloterij
We hebben een heleboel mooie prijzen geregeld die we gaan verloten onder de kinderen die zich hebben voor-ingeschreven. Ieder kind dat zich via de inschrijfpagina inschrijft maakt dus kans. Het gaat om prijzen van zwembad De Wildert, bioscoop C-Cinemas, Molecaten Park Bosbad Hoeven en speelboerderij Scherpenberg.

LET WEL OP: kans op deze loterijprijzen alleen bij voorinschrijving

Bekijk hier de loterijprijzen per categorie.

Prijzen voor de jonge winnaars
Voor de snelste 3 kinderen uit elke categorie hebben we een mooie beker geregeld als prijs. De prijsuitreiking vindt dit jaar plaats nadat alle kinderen gelopen hebben, rond 18.05 uur.

Afstanden en tijdschema kinderloop

De kinderen hebben de eer om de wedstrijd te openen. Het tijdschema en de afstanden zijn in 2019 als volgt:

17.15 CLTV Kinderloop 500 meter
Groepen: t/m 5 jaar – 6 jaar
17.35 CLTV Kinderloop 1000 meter
Groepen: 7 jaar – 8 jaar – 9/10 jaar – 11/12 jaar

Parcours

De start en finish zijn op de Markt in Zundert. Bekijk de parcoursen voor elke afstand. Als je nu inschrijft, ligt het startnummer van je zoon/dochter op 1 juni vanaf 15.00 uur klaar bij het secretariaat in het Cultureel Centrum Zundert, enkele meters van de start. Bekijk ook de plattegrond van Zundert met alle belangrijke locaties tijdens de Van Goghloop Zundert.

Inschrijven kinderloop

Inschrijven kan via de voorinschrijving of ter plekke op 1 juni in het Cultureel Centrum Zundert. Wanneer je jouw zoon/dochter voorinschrijft, kunnen we garanderen dat hij/zij mee kan doen aan de wedstrijd en ook een Van Goghloop Zundert / CLTV Zundert shirt zal ontvangen. Schrijf hem/haar dus nu in op de inschrijfpagina.