De voorinschrijving is geopend. Je kunt voor inschrijven tot en met zaterdag 1 juni 12 uur. Op 1 juni vanaf 15.00 uur kun je na- in schrijven in Cultuur Centrum Zundert; Molenstraat 5 te 4881 CP Zundert  tot een 15 min voor aanvang van het onderdeel.  Het startnummer wordt ter plaatse in orde gemaakt. Houdt u bij na-inschrijving rekening met lange wachttijden.

Voor meer informatie over het inschrijven (o.a. inschrijfkosten), scroll naar beneden.


De voorinschrijving sluit op 1 juni 12.00uur . Wilt u uw voor-inschrijving controleren klik dan hier.

 

(Extra informatie over o.a. afstanden en leeftijden vindt u hier: http://www.vangoghloopzundert.nl/tijdschema/)

 

Voorinschrijven en na-inschrijven:

Voorinschrijven betekent dat u zich via de site heeft ingeschreven en dat uw startnummer klaar ligt op de wedstrijddag. U kunt dit startnummer op de wedstrijddag ophalen in Cultuur Centrum Zundert; Molenstraat 5 te 4881 CP Zundert op zaterdag 1 juni 2019 vanaf 15.00 uur tot voor aanvang van uw wedstrijd. Let dus op: het startnummer wordt NIET toegestuurd.

Na het sluiten van de voorinschrijving is het mogelijk om op zaterdag 1 juni 2019 vanaf 15.00 uur na- in te schrijven in het Cultuur Centrum Zundert; Molenstraat 5 te 4881 CP Zundert  tot een 15 min voor aanvang van het onderdeel.  Het startnummer wordt ter plaatse in orde gemaakt. Houdt u bij na-inschrijving rekening met lange wachttijden.

 

Wedstrijdloper en prestatieloper

Een wedstrijdloper is een atleet, die een wedstrijdlicentie bij de AU (Atletiek Unie) of bij de Belgische Atletiek Bond (VAL) heeft. Hij/zij heeft als doel om een zo snel als mogelijke tijd neer te zetten.

Een prestatieloper is een atleet, die natuurlijk ook een mooie tijd wilt lopen, maar geen wedstrijdlicentie heeft en voor zijn/haar plezier loopt.

Van zowel de wedstrijdloper als prestatieloper wordt de tijd geregistreerd en opgenomen in de uitslag. En de verzorging tijdens de wedstrijd is hetzelfde.

Kinderlopen
Voorinschrijving
(DJA-atleetjes gratis mits vooringeschreven)
€ 4,00
Na-inschrijving € 5,00

NB: Stichtingen/verenigingen/scholen die minimaal met 20 kinderen tegelijk voor-inschrijven mogen gratis meedoen. Voordat zo’n groep ingeschreven wordt, dient contact opgenomen te worden via mail met het secretariaat. Meld uw telefoonnummer in de mail, dan neemt de secretaresse met uw contact op.

 

10 kilometer wedstrijd- en prestatieloop
Voorinschrijving € 8,00
Na-inschrijving € 10,00

Wij raden aan om pas vanaf 14 jaar deel te nemen aan de 10 km.

 

2,5 kilometer prestatieloop en 5 kilometer wedstrijd- en prestatieloop
Voorinschrijving € 6,00
Na-inschrijving € 8,00

Wij raden aan om pas vanaf 12 jaar deel te nemen aan de 5 km.


Deelnemen is op eigen risico!

De tijdregistratie wordt verzorgd door Mylaps.