Op zaterdag 31 mei 2014 vindt de Van Goghloop Zundert plaats in de kom van Zundert. Als gevolg hiervan zal de Molenstraat vanaf ongeveer 16.00 uur afgesloten zijn voor het doorgaand verkeer. Als gevolg hiervan zullen we het doorgaand verkeer vanaf 16.00 uur gaan omleiden. Uiteraard zullen we hierbij publieksvriendelijk optreden. Vanaf 17.00 uur gaat ook de Manderslaan dicht. Dan worden ook afsluitingen geplaatst bij de aansluiting van de Markt, de Eikenlaan, de Prinsenstraat en de Leeuwerikstraat op de Molenstraat. Deze afsluiting duurt tot ongeveer 22.00 uur.

De lopers starten op de Markt, lopen dan door de Meirseweg naar de Manderslaan, over de Wildertsedijk terug naar de Molenstraat richting Wernhout, maken een draai voor de Leeuwerikstraat en lopen zo weer terug richting Markt.

 

Wij zouden het prettig vinden als u uw auto NIET op de weg of stoep parkeert in de Manderslaan, Meirseweg (tussen Molenstraat en Manderslaan,  en Wildertsedijk (gedeelte tussen Manderslaan en Molenstraat), zodat de lopers daar geen hinder van ondervinden.

 

 

De volgende omleidingroute is dan ingesteld:

 

Vanaf Breda: Willem Passtoorstraat, Veldstraat, Prinsenstraat, Berkenring, Leeuwerikstraat

Naar Breda vice versa.

 

Dit is dezelfde omleidingroute als bekend van het bloemencorso.

 

Voor verdere informatie kunt u ook onze website raadplegen: www.vangoghloopzundert.nl

Mocht u nog vragen etc. hebben dan kunt u die stellen aan de organisatie van de Van Goghloop. Contactpersoon: Jac van Nispen 06-41208699.

 

Wij hopen op deze manier de overlast voor u tot een minimum te beperken.