De organisatie van de Van Goghloop Zundert heeft helaas moeten besluiten de 13 editie van de loop en de 12 editie van de wandeling, dit jaar gepland op 6 juni 2020, af  te moeten lasten in verband met het inmiddels overbekende Coronavirus. Het wel doorgang laten vinden van het evenement brengt, ons inziens, onverantwoorde risico’s met zich mee.

Gezondheid prioriteit nummer 1!

Wij willen onze vrijwilligers, deelnemers en bezoekers absoluut niet in gevaar brengen. Gezien de maatregelen die inmiddels zijn genomen door de Rijksoverheid gaan ook wij in deze onze verantwoordelijkheid nemen .

Onze sponsoren

Natuurlijk willen wij onze vele sponsoren alvast hartelijk bedanken voor hun steun en vertrouwen in ons evenement en wij hopen in 2021 weer op jullie te mogen rekenen.

Deelnemers

Onze reeds ingeschreven en toekomstige deelnemers willen we graag bedanken. Wij hopen jullie in 2021 te mogen begroeten!

Vrijwilligers

Ook alle vrijwilligers die hun medewerking voor zowel de loop als de wandeling weer hadden toegezegd alvast bedankt en we hopen weer een beroep op jullie te mogen doen in 2021.

Zaterdag 5 juni 2021 is de nieuwe datum voor ons mooie evenement.

De Van Goghloop zal dan weer door ons mooie centrum van Zundert gaan en de Van Goghwandeling door het hele mooie natuurgebied wat onze gemeente rijk is. Wij gaan  er voor om er met iedereen weer een fantastische dag van te maken in 2021 .

Wij wensen iedereen sterkte toe in deze moeilijke periode en let op elkaar en op jezelf.

Met vriendelijke sportgroeten,

Organisatie Van Goghloop Zundert

Voorzitter Jac van Nispen