De 5de Van Goghloop Zundert was wederom een groot succes en we zijn weer een stapje verder gegaan in het beter en mooier maken van ons evenement.

De wandeling was dit jaar met zijn aanpassingen een succes te noemen en heeft zeker een volwaardige rol in het geheel, de mensen die dit op zich nemen verdienen dan ook alle lof hiervoor.

Het avondprogramma was zeker ook gezien het uitstekende weer weer van grote klasse, de kinderloop was weer iets drukker bezet dan vorig jaar en het is een lust de kinderen door de Molenstraat te zien lopen in de shirts met de Van Gogh kleuren.

Kidsrun 1 2012

De 800 m was weer als vanouds spannend en uniek in zijn soort .

Dan de 10 km die dit jaar weer sterker bezet was dan de jaren ervoor wat duidelijk aan de tijden te zien was, en dan als slot de kanjers die allemaal als prestatieloop de 2.5 en 5 km lopen zodat ook zij kunnen laten zien dat hun trainingsarbeid niet voor niets is geweest .

Al deze deelnemers bedankt, verder natuurlijk het jurykorps onder uitstekende leiding van de wedstrijdleider, alle vrijwilligers die de zaak opbouwen afbreken en voor ons veel werk verrichten, de vele vrijwilligers die ons op allerlei gebied ondersteunen en helpen deze dag mogelijk te maken.

En natuurlijk ook weer onze vele sponsors die ons mogelijk maken dit prachtige evenement financieel rond te krijgen.

v Goghloop 5km 2012

Kortom het was weer een mooie dag hiervoor allemaal zonder een uitzondering bedankt en we hopen jullie volgend jaar 1 juni allemaal weer te mogen begroeten op onze 6 editie van de Van Goghloop Zundert.

Voorzitter Jac van Nispen