Bestuur Stichting Van Goghloop Zundert

 

Voorzitter Rik van Laerhoven

voorzitter@vangoghloopzundert.nl

 

 

Secretaris Nancy Martens

2015-9 Nancy Martens

secretariaat@vangoghloopzundert.nl

Inmiddels woon ik 25 jaar in Sprundel, maar ben wel al die jaren naar Zundert blijven rijden om bij atletiekvereniging DJA 2x per week te kunnen gaan trainen. Ik heb 25 jaar training gehad van voorzitter Jac. Dit was een geweldige tijd. Door lichamelijke klachten staat het lopen momenteel op een laag pitje. Het lopen heeft me altijd meer gelegen dan de technische nummers.  Ik heb veel midden lange baanwedstrijden (800m en 1500m) gelopen en af en toe een wegwedstrijdje. Het crossen in het bos was echt mijn ding. Lekker door de modder ploeteren, hoe meer,  hoe beter. Omdat ik al diverse jaren mee help met de Van Goghloop, is mij gevraagd of ik het bestuur wil  komen versterken. Het bestuur van de Van Goghloop bestaat uit een enthousiaste groep mensen die zich elk jaar weer vol overgave inspannen voor het welslagen van de Van Goghloop. Ik wil met hetzelfde enthousiasme een steentje bij gaan dragen om van de Van Goghloop tot een nog groter loopevenement te gaan maken dan het nu al is.

 

Penningmeester Patricia van Rijsbergen

penningmeester@vangoghloopzundert.nl

 

Bestuurslid

sponsoring@vangoghloopzundert.nl

 

Bestuurslid

markt@vangoghloopzundert.nl

 

Bestuurslid Gerda Nouws

vrijwilligers@vangoghloopzundert.nl

Ik heb al vele jaren door de Zundertse straten gelopen en gefietst.
Eerst met de Triatlon Zundert waarvan ik verschillende jaren aan deel genomen heb ,waarbij het onderdeel zwemmen mij het minste lag .
Maar omdat ik lid ben van de Trappistentrappers en DJA Zundert was het lopen en fietsen geen probleem voor mij.
Bij de Trappistentrappers fiets ik nu nog iedere zondag vele kilometers.
En omdat ik ook bij regelmaat wegwedstrijden loop ,ben ik in 2001 tot sportvrouw van Zundert gekozen dit vindt ik nog altijd een mooie bekroning op mijn sportprestaties
Ik speel nu ook bij regelmaat een potje tennis waarbij ik ook lid ben van de ZTV .
Dus nog altijd sportief genoeg op allerlei vlakken .
Maar omdat ik een groot sporthart heb ,heb ik nu besloten na al die jaren geprofiteerd te hebben van deze geweldige organisatie om zelf mijn mouwen eens op te stropen .
En de verzorging van vrijwilligers op me te nemen .

Bestuurslid

parcours@vangoghloopzundert.nl

 

Coördinator wandeling Petra Rommers

wandeling@vangoghloopzundert.nl

Samen met mijn man Johan zijn wij eind 2011 in het wandel wereldje terechtgekomen. De kinderen werden groter en zo konden we gemakkelijker een hele dag weg om een mooie tocht te gaan wandelen. Ik woon in Rijsbergen waar ik geboren en getogen ben. Het wandelen is een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden. Inmiddels lopen we nu veel Kennedymarsen en blijven we daarvoor veel trainen, eigenlijk wel ieder weekend. Begin 2016 ben ik begonnen met al onze wandeltochten vast te gaan leggen in een verslag. Dit is op zich een aparte taak maar het is geweldig om je wandeltocht zo nog een keer te beleven. Ook mede al de foto’s die hier bij gemaakt worden. Een andere hobby van mij is dat ik ook nog de altsaxofoon bespeel en ben ik samen met mijn man bij een blaaskapel in Rijsbergen. Het is een hobby die goed te combineren is met het vele wandelen. De carnaval is altijd wel een iets drukkere gezellige tijd waarbij het wandelen dan wel even op een laag pitje komt te staan. Eind 2018 werd ik gevraagd om de Van Goghwandeling te coördineren. Dit was geen moeilijke keus voor mij. Ik zet me met al mijn enthousiasme voor de wandelsport hier graag voor in, om er zo een mooi en succesvol wandelevenement van te maken.

 

Wedstrijdsecretaris 

wedstrijdsecretariaat@vangoghloopzundert.nl

Public Relations Maurice Raats

pr@vangoghloopzundert.nl