KidsRun1Waren we de afgelopen vijf edities al blij met de hoeveelheid én kwaliteit van de deelnemers, zijn we dat nu op voorhand al helemaal.

Kinderlopen

Om met een cliché te beginnen: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! En dan zitten we goed, want de voorinschrijvingen lopen gewoonweg goed. Veel kinderen uit Zundert en omstreken hebben zich al ingeschreven en dat is vaak al een goed teken gebleken.

800meter

IMG_2033Bij de heren zien we de eerste 4 van 2012 (Wilfred van Holst, Menno Schouten, Wouter Warndorff en Jelle Neeft) weer terug en zij krijgen dit jaar een extra tegenstander van formaat, want niemand minder dan Bram Som komt naar Zundert om het traject tussen Oranjeplein en Markt af te leggen. Zijn doel is verbetering van het parcoursrecord, dat al sinds 2009 in handen is van Luciën van Zandvoort. Ook zijn de wheelers van AV Sprint goed vertegenwoordigd en voor het eerst bestaat de mogelijkheid de 800 meter in estafette-vorm te doen: De Vlugge 4!

10 kilometer Wedstrijd- en Prestatieloop

2,5KmOok hierover zijn we ronduit tevreden, want het belooft weer een leuk feest te worden.

Al veel voorinschrijvingen en ook een aantal kanshebbers. Enkele bekende namen: Jeroen Maas (2e in 2012), Jeroen van Damme, Armand van der Smissen, Huub Maas en het tweetal van Zundertse lopers uit de “Velocitas-stal” Timothy Vergauwen en Ben Vriends.
Bij de dames zijn we al bijzonder vereerd met de deelname van Elizeba Cherona en Marisa Hopmans. Elizeba kent een erelijst om U tegen te zeggen en Marisa is een zeer trouwe podiumklant op menig cross en wegwedstrijd in een wijde regio.

5 en 2,5 kilometer prestatieloop

Ook dit jaar zijn er weer veel inschrijvingen voor deze afsluitende prestatieloop. Met een fraaie mix van oud,jong, man, vrouw, recreant, atleet, routinier, beginner etc. is dit onderdeel in 2013 weer goed gevuld.