De geboren en getogen Zundertse tophardloper Ben Vriends is mede eigenaar van GewoonLekkerRennen.nl. Dit jaar wil hij samen met zijn collega’s van GewoonLekkerRennen alle deelnemers van de van Goghloop Zundert de kans bieden om op een verantwoorde wijze te trainen voor de 5 of de 10 kilometer.

GewoonLekkerRennen
Getraind worden zoals iedereen getraind zou moeten worden. Verstandig trainen met een persoonlijke professionele begeleiding gebaseerd op wetenschappelijke kennis. Wij begeleiden lopers van alle niveaus voor elk doel. De mate van begeleiding bepaal je zelf.

Er is steeds meer informatie over hardlopen te vinden op het internet. Maar het kan lastig zijn om te beoordelen wat waardevolle informatie is en vaak moeilijk toe te passen op je persoonlijke situatie. Wij zorgen er voor dat we de nieuwste trends en theorieën voor jou op waarde schatten. Dan kun jij verantwoord gewoon lekker rennen.

Voorbereiding van Goghloop Zundert
Ben gaat op 3 bijeenkomsten met je werken aan jouw loophouding en techniek. Zodat je efficiënt en energiezuinig leert hardlopen. Daarnaast kun je gebruik maken van de online trainingsapp “TrainingPeaks” waarin jouw trainingsschema staat.

Bijeenkomsten
11 april 2020 14:00 – 15:30 verzamelen bij Better Bodies Zundert
9 mei 2020 14:00 – 15:30 verzamelen bij Better Bodies Zundert
30 mei 2020 14:00 – 15:30 verzamelen bij Better Bodies Zundert

Adres Better Bodies: Hofdreef 38 4881 DR Zundert

De bijeenkomsten zijn openbaar en deelname is kosteloos.

Online Trainingsschema
De online trainingsbegeleiding van Gewoon Lekker Rennen pakket 2 is kosteloos voor sponsoren, personeel van sponsoren en relaties van sponsoren.

Andere deelnemers van de van Goghloop Zundert kunnen zich aanmelden via
GewoonLekkerRennen voor een trainingsbegeleiding naar keuze.