Bestuur Stichting Van Goghloop Zundert

vg51

 

JacVanNispen

Voorzitter Jac van Nispen

jac@vangoghloopzundert.nl

Ik ben al heel lang aan de atletiek verbonden. Eerst als atleet en daarna als trainer van de atletiekclub DJA. Ruim dertien jaar was ik een van de organisatoren van de triathlon in Zundert, een ervaring die me heeft gestimuleerd en geholpen om de Van Goghloop van de grond te tillen.
Heel graag wil ik met een team van fantastische mensen om mij heen de gemeente Zundert een heel mooi en stabiel sportevenement geven dat in lengte van jaren zal bestaan. En waar jong en oud, deelnemer en supporter volop van kunnen genieten.
Ik heb de taak als voorzitter op me genomen om de kar te trekken en overal bij te springen waar nodig is. Zodat we van de Van Goghloop een groot succes en een fantastisch loopevenement maken, dat tot ver over onze grenzen bekend zal worden.

 

InaGommersSecretaris Ina Gommers

ina@vangoghloopzundert.nl

Al vanaf mijn jeugd ben ik lid van atletiekvereniging DJA. Aanvankelijk als baanatleet, waarbij de nummers horden, hoog en ver mijn voorkeur hadden. Na de geboorte van mijn kinderen ben ik me meer toe gaan leggen op de loopnummers. Ik loop daarom met zeer grote regelmaat een wegwedstrijd, maar de baanatletiek blijft me ook trekken.
Dus ik loop ook af en toe een baanwedstrijd. Op de weg loop ik meestal 5 of 10 km, met af en toe een uitschieter naar 15 km of een halve marathon. Op de baan loop ik meestal de middenlange afstand: 800m en 3000m. Maar wil ook wel eens een 400m of 1500m lopen.
In de winter vind ik een crosswedstrijd door de bossen heerlijk. Lekker door de bossen lopen met de elementen van het weer en het bos. Fantastisch.
De van Goghloop heb ik ook al diverse malen gelopen, waarbij ik in 2012 een keer deel heb genomen aan de individuele 800 m. Een unieke ervaring, die ik iedereen mag aanbevelen.
Omdat de secretaris had aangegeven te stoppen met haar taak, ben ik door de voorzitter Jac gevraagd of ik deze taak op me wilde nemen.
Het team wat de van Goghloop organiseert is heel enthousiast en zij hebben een leuke en mooie wedstrijd opgezet en daar wil ik me graag voor inzetten. Vol enthousiasme wil ik daarom graag een steentje bijdragen als secretaris om deze wedstrijd nog verder uit te bouwen. Ik weet hoe belangrijk het voor een atleet en recreant is als een wedstrijd goed georganiseerd is.

 

MargrietNoorenPenningmeester Margriet Nooren

margriet@vangoghloopzundert.nl

Getrouwd en drie volwassen kinderen bij ons wordt heel wat afgesport in de familie actief fietsen, schaatsen, JuJutsu, atletiek, fitness allemaal wel iets anders zelf ben ik recreant loper bij DJA in Zundert en penningmeester bij de Stichting van Goghloop Zundert.
Ik ben er van overtuigd dat het enthousiasme van de bestuursleden overslaat naar de lopers om zeker met de Van Goghloop Zundert mee te doen, op een van de afstanden want er is voor iedereen wel een afstand en vooral voor de 800 meter individuele loop is het een uitdaging voor de atleten omdat deze nergens in de omgeving georganiseerd wordt.
Als penningmeester zal ik er zorg voor dragen dat de opbrengsten een goede bestemming krijgen.

 

KarinaVriendsBestuurslid Karina Vriends

karina@vangoghloopzundert.nl

Na jaren niets gesport te hebben, ben ik in 2002 weer begonnen met een opstapgroep. Sindsdien ben ik besmet met het loopvirus en probeer ik twee tot drie keer per week te trainen met mijn sportvrienden van DJA. Zo raakte ik betrokken bij de voormalige Akkermolenloop en nu dus bij de organisatie van de VanGoghloop. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om van de Van Goghloop er een mooi en niet meer weg te denken sportevenement te maken. Mijn taak is om vrijwilligers te werven, zoals verkeersregelaars, juryleden, EHBO-ers en nog veel meer mensen, zoals voor het opbouwen en vrijhouden van het parcours.
Als je graag mee wil helpen aan het welslagen van de mooie, leuke, gezellige en sportieve Van Goghloop, meld je dan aan bij mij! Iedere hulp is meer dan welkom!

 

DavidBomerBestuurslid David Bömer

david@vangoghloopzundert.nl

Als baanatleet en toch ook wel wegloper, heb ik een brede interesse in atletiek. Schitterend vind ik het spelletje van de baanatletiek en dan de 800 meter dan in het bijzonder.
Fascinerend is vaak ook de strijd die je de kleppers ziet leveren in een wegwedstrijd. Vooral het besef dat die dames en heren constant tegen hun top aanlopen gedurende een lange tijd.
Geweldig is het ook om te zien dat kinderen zo’n plezier hebben in het hardlopen. En natuurlijk ook de voldoening die je afleest van het gezicht van een al dan niet zwoegende “trimmer” (oneerbiedig gezegd) als de finish in zicht komt en het besef doordringt dat er wellicht een voorheen niet voor mogelijk gehouden prestatie neergezet kan worden.
Met veel plezier en enthousiasme zal ik me dus ook dit jaar  inzetten voor het welslagen van de Zundertse Loopavond.

 

2015-1-6 Thijs

Bestuurslid Thijs de Koning

thijs@vangoghloopzundert.nl

Ik doe van jongs af aan al aan atletiek. De laatste paar jaar heb ik me vooral op het lopen gericht en dan met name op de 400 m tot 1500. Af en toe loop ik  ook een 3 km of een 5 km. Hoe ik bij de van goghloop ben gekomen? Ik heb een aantal keer zelf de Van Goghloop Zundert meegelopen en ik hielp ook bij het opbouwen van het parcours.  Vanaf 2015 neem ik  de verantwoordelijkheid  van het parcours en wegomleidingen op me. Ik kijk  er naar uit om de volgende edities ook weer tot een goed afloop te brengen.

 

 

Best2015-9 Nancy Martensuurslid Nancy Martens

nancy@vangoghloopzundert.nl

Inmiddels woon ik 25 jaar in Sprundel, maar ben wel al die jaren naar Zundert blijven rijden om bij atletiekvereniging DJA 2x per week te kunnen gaan trainen. Ik heb 25 jaar training gehad van voorzitter Jac. Dit was een geweldige tijd. Door lichamelijke klachten staat het lopen momenteel op een laag pitje. Het lopen heeft me altijd meer gelegen dan de technische nummers.  Ik heb veel midden lange baanwedstrijden (800m en 1500m) gelopen en af en toe een wegwedstrijdje. Het crossen in het bos was echt mijn ding. Lekker door de modder ploeteren, hoe meer,  hoe beter. Omdat ik al diverse jaren mee help met de Van Goghloop, is mij gevraagd of ik het bestuur wil  komen versterken. Het bestuur van de Van Goghloop bestaat uit een enthousiaste groep mensen die zich elk jaar weer vol overgave inspannen voor het welslagen van de Van Goghloop. Ik wil met hetzelfde enthousiasme een steentje bij gaan dragen om van de Van Goghloop tot een nog groter loopevenement te gaan maken dan het nu al is.

 

Lanzarote 218bCoördinator wandeling Thea van Nispen

thea@vangoghloopzundert.nl

Als kind was ik lid van dé wandelvereniging van Achtmaal. Hier liep je in rijen, in de maat en werd je door een jury als club beoordeeld. Begin 20 was ik toen ik dacht dat ik toch maar eens een beetje moest gaan bewegen en kwam toen bij DJA terecht. Eerst als recreant, maar al heel gauw werd er een dames-atletiek groep opgericht waarin ik van begin af aan mee draaide. Al snel werd duidelijk dat ik meer een loopster was dan een technisch atleet. Jarenlang heb ik veel wedstrijden gedaan: 800/1500/3000 m. Maar mijn allergrootste passie was crossen; hoe meer modder, hoe liever dat ik dat had. Met de jaren kwamen de blessures en ben ik me meer gaan toeleggen op het wandelen. Zo loop ik al jaren de Nijmeegse 4-daagse en af en toe een Kennedymars vind ik ook altijd een uitdaging. De VanGoghloop Zundert werd opgericht en het eerste jaar heb ik allerlei hand-en spandiensten gedaan. Het tweede jaar is er de wandeling bijgekomen die ik onder mijn hoede genomen heb. Dit is ook weer een grote uitdaging en ieder jaar zien we meer deelnemers. De wandelingen worden uitgezet in de prachtige natuur in en rondom Zundert. Dus hou je van wandelen, van de natuur, doe dan mee aan deze mooie wandeling, ieder jaar keuze uit 15 km. en 30 km.